5 συσκευές Smart Home που θα λατρέψετε!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ «ΕΞΥΠΝΟ»

Φανταστείτε ότι ζείτε σε ένα σπίτι που μπορεί να ζεσταθεί πριν φτάσετε εκεί και μάλιστα να έχει διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο. Φανταστείτε να μπορείτε να κλείσετε με μία κίνηση όλα τα ρολά και τις τέντες του σπιτιού ακόμα και όταν έχετε φύγει από το χώρο σας. Φανταστείτε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια ενώ ταυτόχρονα να διατηρείτε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο ασφαλή.

 

Η « Master Tech IT Solutions » είναι ήδη εδώ για να κάνει τη φαντασία σας πραγματικότητα!.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ;

Τι είναι το έξυπνο σπίτι; Είναι το σύνολο των διατάξεων, με τις οποίες ομαδοποιούνται, οργανώνονται και αυτοματοποιούνται οι λειτουργίες μιας κατοικίας, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Αυτό σημαίνει ότι τα ίδια συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερες της μιας χρήσης πχ ένας διακόπτης μπορεί να ελέγχει το φωτισμού ενός δωματίου, ενώ o ίδιος διακόπτης μπορεί να ανοιγοκλείνει και τα ρολά στα παράθυρα (με διπλό πάτημα).

Βασικό στοιχείο του έξυπνου σπιτιού είναι η δυνατότητα διαχείρισης του σπιτιού από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου και η δυνατότητα της αυτόματης ενεργοποίησης συγκεκριμένων λειτουργιών (πχ με την αποχώρηση από το σπίτι να κλείνουν όλες οι ηλεκτρικές καταναλώσεις, η θέρμανση, τα ρολά και να ενεργοποιείται ο συναγερμός).

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε εξοικονόμηση ενέργειας και βέβαια κατ΄ επέκταση στην προστασία του περιβάλλοντος, καθιστώντας το έξυπνο σπίτι, ένα πράσινο σπίτι.

Οι συνηθέστερες λειτουργίες αυτοματοποίησης είναι οι κάτωθι:

Α. Έλεγχος Φωτισμού  Το σύστημα μπορεί να ανάβει, να σβήνει και να «ντιμάρει» όλα τα φωτιστικά του σπιτιού δημιουργώντας ελεύθερα όλα τα δυνατά σενάρια φωτισμού, απ’ όπου και αν βρίσκεται ο ιδιοκτήτης.

Β. Έλεγχος Ρολών και Τεντών  Το σύστημα μπορεί να ανεβάσει και να κατεβάσει τα ρολά και τις τέντες μεμονωμένα ή σε ομάδες με το πάτημα ενός διακόπτη, όταν ο ιδιοκτήτης είναι στο σπίτι του ή από το κινητό του όταν λείπει. Η σκίαση τις κατάλληλες ώρες οδηγεί σε μειωμένες θερμοκρασίες στο εσωτερικό του σπιτιού και άρα μείωση των αναγκών για ψύξη.

Γ. Έλεγχος Θέρμανσης και Ψύξης  Το σύστημα μπορεί να ρυθμίσει την θέρμανση και την ψύξη από απόσταση, όχι απλά σαν λειτουργία on/off αλλά αναλαμβάνοντας όλες τις λειτουργίες ρύθμισης, που μπορεί να εκτελέσει ο τηλεχειρισμός του κλιματιστικού.

E. Έλεγχος Θερμοσίφωνα, Συστήματος Ποτίσματος & Ηλεκτρικών Συσκευών  Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει πλήθος ηλεκτρικών συσκευών με το πάτημα ενός διακόπτη, ακόμη και απομακρυσμένα μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει, υποστηρίζει & προμηθεύει από την παγκόσμια αγορά προϊόντα κτιριακού αυτοματισμού & εξοικονόμησης ενέργειας από εταιρείες πρωτοπόρες & άκρως εξειδικευμένες. Αυτά ως κοινό παρανομαστή έχουν την αξιοπιστία, την υποστήριξη και τέλος το προσιτό κοστολόγιο.

5 συσκευές Smart Home που θα λατρέψετε!

Αξιολογήσεις (0)