Service - Επισκευές κινητών τηλεφώνων όλων των τύπων

 

Στη high-tech εποχή που ζούμε δεν μπορούμε χωρίς το smartphone μας, καθώς μέσα από τις λιγοστές ίντσες της οθόνης του ξεδιπλώνεται ένας ξεχωριστός κόσμος, σε σημείο που σήμερα ένα smartphone να θεωρείται «προέκταση» του χεριού μας. Με ένα smartphone μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά τα «πάντα»… Από το να «σερφάρετε» ανελλιπώς στο Internet και να διασκεδάσετε στα social media, μέχρι να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix και να ακούσετε μουσική, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να οργανώσετε καλύτερα την εργασία σας. Αναμφίβολα, μια σύγχρονη συσκευή κινητής τηλεφωνίας αποτελεί το Α και το Ω για την καθημερινότητα μας, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι ένα «έξυπνο κινητό» ενδέχεται να χαλάσει πολύ εύκολα. Μια στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή για να μας πέσει από τα χέρια κι έτσι να υποστεί σημαντικές βλάβες. Το γεγονός άλλωστε ότι διαθέτει στο εσωτερικό του «ντελικάτα» και λεπτεπίλεπτα ηλεκτρονικά κυκλώματα και hardware parts σε μικροσκοπικές διαστάσεις,  σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ευάλωτο και ευαίσθητο.

Και μπορεί οι κατασκευάστριες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σχεδιάζοντας το σώμα και τα υπόλοιπα υλικά μιας συσκευής όσο πιο ανθεκτικά γίνεται, παρόλα αυτά πάντοτε υπάρχουν δεκάδες αστάθμητοι παράγοντες, οι οποίοι ενδέχεται να προξενήσουν βλάβες στη συσκευή σας. Όμως φιλοσοφία της Master Tech είναι ότι όσο δύσκολη κι εάν είναι μια βλάβη, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μην επισκευαστεί! Για αυτό και ο εξειδικευμένος τεχνικός της Master Tech με το που θα ενημερωθεί για ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως σηκώνει άμεσα τα μανίκια και ξεκινάει τη δουλειά για να σας δώσει τη καλύτερη δυνατή λύση επισκευής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σας χάλασε το κινητό; Μπλόκαρε; Έκλεισε; Έπεσε νερό; Δεν αναγνωρίζει την sim; Ό,τι πρόβλημα και αν υπάρχει.... παύει να είναι πρόβλημα αφού έχετε κοντά σας την Master Tech! Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας τεχνολογική ανάγκη . Είμαστε εδώ να κάνουμε τα δύσκολα ... εύκολα!!!

Επισκευάζουμε όλες τις επώνυμες μάρκες κινητών τηλεφώνων όπως Apple , Samsung, Xiaomi, Huawei κ.α.

Με λίγα λόγια φέρτε το κινητό σας σε εμάς και θα βρείτε άμεσες, αξιόπιστες λύσεις και το πρόβλημα λύθηκε μέχρι να πεις Master Tech !

✓ ΕπισκευήΣπασμένη ή ραγισμένη οθόνη, μη λειτουργικό touch screen, ελαττωματική μητρική πλακέτα, μη ορθή λειτουργία του μικροφώνου ή απουσία ήχου από τα ηχεία, χαλασμένα buttons ή αδυναμία φόρτισης εξαιτίας ελαττωματικών Ports – βυσμάτων, προβλήματα στο λειτουργικό σύστημα ,αργή απόδοση κλπ.

✓ Αντικατάσταση

✓ Καθαρισμός από κακόβουλο λογισμικό

✓ Ελεγχος ορθής λειτουργίας

✓ Αναβάθμιση λογισμικού

Η αναβάθμιση λογισμικού της κινητής σας συσκευής, σας δίνει πρόσθετες δυνατότητες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της έκδοσης του λογισμικού που παρέχει ο κατασκευαστής. Παράλληλα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η αναβάθμιση λογισμικού έχει δώσει λύση σε διάφορα προβλήματα όπως ανίσχυρο σήμα δικτύου, συνδεσιμότητα σε ασύρματα δίκτυα wifi, να τρεμοπαίζει η οθόνη κ.α.

✓ Αντίγραφα ασφαλείας (backup)

Η λήψη αντιγράφων είναι επιτακτική ανά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τη χρήση τη συσκευής σας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις απώλειας των πληροφοριών (επαφές, φωτογραφίες, μηνύματα), είτε από βλάβη, είτε από κλοπή, είτε ακόμη και από λάθος χειρισμό.

Παρέχουμε:

  • Μεταφορά δεδομένων και ρυθμίσεων σε υπολογιστή, cd, μνήμη SD, ή USB stick.
  • Συγχρονισμό επαφών με προγράμματα αλληλογραφίας (outlook, gmail, thunderbird).
  • Συγχρονισμό με iTunes και iCloud για τις συσκευές iPhone, iPod και iPad.
  • Μετατροπή και μεταφορά αντιγράφων ασφαλείας μεταξύ συσκευών διαφορετικού λογισμικού (π.χ. από Nokia σε Android).
  • Επαναφορά ρυθμίσεων και δεδομένων σε νέο κινητό

 

✓ Επισκευή βλαβών πλακέτας (board)

Εάν πήγατε κάπου τη συσκευή και σας είπαν ότι δεν επισκευάζεται γιατί έχει βλάβη στην πλακέτα, μην απογοητεύεστε. Το 99% των βλαβών πλακέτας που έχουμε αναλάβει έχουν λυθεί και οι συσκευές έχουν επανέλθει σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Το κόστος της επισκευής πλακέτας εξαρτάται από το είδος και την έκταση της βλάβης. Θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας απαντήσουμε υπεύθυνα για το αν η επισκευή είναι ασύμφορη.

✓ Επισκευή σήματος (3G, 4G, WiFi)

Η προβληματική λήψη σήματος, συνήθως οφείλεται σε πρόβλημα της κεραίας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που το πρόβλημα δημιουργείται από κακή γείωση, υγρασία ή βλάβη της πλακέτας.

✓ Καθαρισμός υγρασίας

Σε περίπτωση που έχει πέσει υγρό επάνω στη συσκευή σας, πρέπει να μας την φέρετε για επισκευή το συντομότερο δυνατόν. Η υγρασία οξειδώνει και φθείρει τα υλικά της συσκευής και ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι σύμμαχος.

✓ Αντικατάσταση πρόσοψης (τζάμι, πληκτρολόγιο)

Αντικατάσταση πρόσοψης, πίσω όψης, τζαμιού, ή πληκτρολογίου.

✓ Αντικατάσταση touch screen και οθόνης.

✓ Αντικατάσταση οθόνης αφής (touch)

Σε περίπτωση που η οθόνη αφής έχει σπάσει, ή δεν ανταποκρίνεται στις εντολές σας, η βλάβη μπορεί να έχει προέλθει είτε από τράνταγμα, είτε από υγρασία, είτε από πίεση. Σε περίπτωση που η οθόνη της συσκευής σας έχει σπάσει, σκοτεινιάσει ή έχει καεί ένα μέρος της, τότε χρειάζεται αντικατάσταση .

✓ Αντικατάσταση μικροφώνου ή ακουστικού

✓ Αντικατάσταση υποδοχής τροφοδοσίας

Όταν η συσκευή σας δεν φορτίζει ή δεν επικοινωνεί με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι μια βλάβη στην υποδοχή τροφοδοσίας που μπορεί να ευθύνεται και για διάφορες άλλες δυσλειτουργίες της συσκευής .

✓ Επισκευή επαφών μπαταρίας

Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν φορτίζει, δεν ανάβει, ή σβήνει όταν κουνάτε το κινητό, είναι πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται στις επαφές της μπαταρίας.

✓ Επισκευή υποδοχής κάρτας SIM

Εάν η συσκευή σας δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM ή σας ζητάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον κωδικό PIN.

✓ Επισκευή καλωδιοταινίας

Η παρούσα επισκευή αναφέρεται κυρίως σε συσκευές slide κινητών τηλεφώνων. Δηλαδή συσκευές όπου το πληκτρολόγιο εμφανίζεται είτε σπρώχνοντας την οθόνη προς τα πάνω ή δεξιά, είτε ανοίγοντας το καπάκι που βρίσκεται ενσωματωμένη η οθόνη. Συμπτώματα της βλάβης στην καλωδιοταινία (flex) είναι η δυσλειτουργία της οθόνης ή των πλήκτρων που βρίσκονται παραπλέυρως αυτής.

✓ Επισκευή θυρών USB / micro SD 

Με λίγα λόγια, οποιαδήποτε βλάβη και αν έχετε σε desktop- PC, laptop, tablet , ipad , ipod ή το κινητό σας τηλέφωνο ελάτε σε εμάς για να βρείτε σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις .

ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ !ΑΜΕΣΑ!ΓΡΗΓΟΡΑ ! ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Ελα στον ειδικό, έλα στην Master Tech !

Από επισκευές άνω των 20€ δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος και σε άλλη μια συσκευή σας !

Αξιολογήσεις (0)