Φωτοτυπικά συστήματα (πώληση - ενοικίαση - μίσθωση)

Το φωτοτυπικό αποτελεί ένα βασικό επαγγελματικό εργαλείο για την λειτουργικότητα της επιχείρησής σας ή του γραφείου σας. Η αγορά ενός φωτοτυπικού προϋποθέτει η επιλογή του να γίνει με προσοχή, προκειμένου να πετύχετε τη μέγιστη λειτουργική και οικονομική ωφέλεια από τη χρήση του.

 

Πώληση

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά ενός φωτοτυπικού:

1.  Αριθμός αντιγράφων ανά μήνα.

2.  Τα χαρακτηριστικά του (A3 – A4, διπλή όψη, αυτόματος τροφοδότης πρωτοτύπων, να έχει δυνατότητες εκτυπωτή, scanner, fax, αυτόματης συρραφής, να έχει πολλαπλούς δίσκους χαρτιού, να είναι επιτραπέζιο ή επιδαπέδιο);

3.  Το διαθέσιμο χώρο που θα τοποθετηθεί το μηχάνημα ώστε να δούμε ποια μοντέλα ταιριάζουν στις απαιτήσεις του χώρου σας.

4.  Γρήγορη απόσβεση χρημάτων από την αγορά του.

5.  Την αξιοπιστία του μηχανήματος ως προς τις δυνατότητες και ως προς το χρόνο ζωής του. Την αξιοπιστία του After Sales.

6.  Το κόστος ανά αντίγραφο, τον αριθμό των αντιγράφων που αποδίδουν τα αναλώσιμα και ανταλλακτικά της μηχανής, και το κόστος αντικατάστασής τους. Την υποστήριξη του After Sales.

Η  Master Tech IT Solutions και εδώ σου δίνει τη λύση με τα καλύτερα μηχανήματα, εγγυημένα πλήρως , σε συνεργασία με την Copysystem Α.Ε. και την εγγύηση της Ricoh.

 

Υποστηρίζουμε και συντηρούμε τα προϊόντα της Ricoh, του κορυφαίου κατασκευαστή εκτυπωτικών συστημάτων, φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και συσκευών παγκοσμίως. Η εταιρεία μας παρέχει φωτοτυπικά μηχανήματα, πολυλειτουργικά συστήματα εκτύπωσης και φωτοαντιγραφικά, παρέχοντας υπηρεσίες και λύσεις που χρειάζονται οι περισσότερες επιχειρήσεις προκειμένου να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, να διευκολύνονται, αυξάνοντας τον ρυθμό ανάπτυξης και μειώνοντας το κόστος! Ο στόχος μας είναι η ευκολία και το αυξανόμενο κέρδος της επιχείρησης σας!

 

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη και το εννοούμε. Με πρωτοποριακές προτάσεις για ενοικιάσεις, μισθώσεις , με μοναδικές προσφορές τόσο σε καινούργια όσο και σε ανακατασκευασμένα ή εκθεσιακά ή μεταχειρισμένα εκτυπωτικά συστήματα, με άμεση τεχνική υποστήριξη & service, με περισσότερα από 3.000 διαθέσιμα ανταλλακτικά & αναλώσιμα, με ετοιμοπαράδοτα φωτοτυπικά υψηλής ποιότητας, με αξίες, υπευθυνότητα και συνέπεια, εξελισσόμαστε διαρκώς και προχωράμε μπροστά παραμένοντας συνεπείς στο ρόλο μας ως ισχυρή, αξιόπιστη και κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία.

Μίσθωση/ ενοικίαση

Είναι ένας έξυπνος, ευέλικτος τρόπος να αποκτήσετε άμεσα ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών εκτυπωτικό σύστημα, χωρίς να εκταμιεύσετε κεφάλαιο της επιχείρησής σας!

Εκατοντάδες εταιρείες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, οργανισμοί, ελεύθεροι επαγγελματίες απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της μίσθωσης εκτυπωτικού συστήματος.

 

✓ Διατήρηση κεφαλαίου και μείωση ρίσκου

✓ Φορολογικές ελαφρύνσεις αφού η μίσθωση εκτυπωτικού συστήματος θεωρείται λειτουργική δαπάνη και εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα της επιχείρησής σας.

✓ Σταθερή χρέωση με όλα τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά, τους γραφίτες-toners, την τεχνική εξυπηρέτηση, εκτός του χαρτιού φωτοαντιγραφής. Έχετε πλήρη εικόνα του κόστους ανά πάσα στιγμή και για όλη την διάρκεια της μίσθωσης, χωρίς εκπλήξεις ή απρόοπτα.

✓Ανανέωση εξοπλισμού καθώς έχετε την δυνατότητα να αντικαταστήσετε το εκτυπωτικό σας σύστημα κατά την διάρκεια της μίσθωσης.

✓ Άμεση τεχνική εξυπηρέτηση καθώς αποκτάτε το πλεονέκτημα αποκατάστασης βλάβης εντός 24 ωρών.

✓ Άμεση αντικατάσταση του εκτυπωτικού σας συστήματος σε περιπτώσεις που δεν επισκευάζεται, με ένα εκτυπωτικό σύστημα αντίστοιχων δυνατοτήτων.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ (MPS) - Managed Print Services)

 

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ολοκληρωμένης εκτυπωτικής διαχείρισης. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να γνωρίζουν κάθε στιγμή το κόστος των εκτυπωτικών τους αναγκών, να περιορίσουν τις άσκοπες εκτυπώσεις, να διασφαλίσουν όπου χρειαστεί το απόρρητο των εκτυπώσεων και να μειώσουν το κόστος των συνολικών τους δαπανών έως και 50%.

 

Αποκτήστε στρατηγικό πλεονέκτημα καταργώντας τους διάσπαρτους εκτυπωτές που πολλές φορές αυξάνουν τα έξοδα και σχεδιάστε μαζί μας τις μελλοντικές σας ανάγκες, ενοποιώντας εκτυπωτικά συστήματα, τμήματα της εταιρείας σας, τοποθετώντας ομογενοποιημένα σύγχρονα πολυχρηστικά συστήματα του ομίλου RICOH με πολλαπλές λειτουργίες αντιγραφής, εκτύπωσης, σάρωσης, αποστολής και λήψης fax/email κλπ.

 

Αξιοποιώντας την εμπειρία μας αλλά και την αξιοπιστία μας καθώς και το ισχυρό χαρτοφυλάκιο προτάσεων και λύσεων, θα έρθουμε κοντά σας ώστε μαζί σας να οριοθετήσουμε τις εκτυπωτικές ανάγκες για τα επόμενα χρόνια.

Εγγυημένες λύσεις και συνεχή τεχνική υποστήριξη 24/7

Ασπρόμαυροι και έγχρωμοι εκτυπωτές

 

Σίγουρα πολλές φορές αναρωτηθήκατε αν πρέπει να έχετε έγχρωμο ή όχι εκτυπωτικο σύστημα και αν το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο ή είχατε το δίλλημα ως προς την απόδοση και τη λειτουργικότητα τους.

 

Είναι ακριβότερη η αγορά ενός έγχρωμου εκτυπωτικού συστήματος σε σχέση με ένα ασπρόμαυρο;

 

Τα έγχρωμα εκτυπωτικά συστήματα παρουσιάζουν σημαντική πτώση τιμών τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πωλήσεις τους. Οι αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων στις μέρες μας να έχουν λύσεις τόσο στην ασπρόμαυρη όσο και στην έγχρωμη εκτύπωση, έχουν οδηγήσει τους κατασκευαστές στην παραγωγή και στην προσφορά πολλών λύσεων στον συγκεκριμένο τομέα. Αποτέλεσμα αυτής της τάσης είναι η σημαντική πτώση τιμών. Η διαφορά τιμής μεταξύ ασπρόμαυρου και έγχρωμου εκτυπωτικού συστήματος βρίσκεται περίπου στο 10%, ποσοστό ιδιαίτερα μικρό που έχει σαν αποτέλεσμα το 70% των εκτυπωτικών συστημάτων που πωλούνται να είναι έγχρωμα και το 30% ασπρόμαυρα.

 

Το κόστος χρήσης ενός έγχρωμου εκτυπωτικού συστήματος είναι υψηλό;

 

Η τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών όσον αφορά τα έγχρωμα εκτυπωτικά συστήματα, έχει κάνει τεράστια άλματα, αυξάνοντας κατά πολύ την διάρκεια των αναλωσίμων υλικών Ωστόσο το κόστος χρήσης δεν είναι υψηλό λόγω μείωσης τιμών και αύξησης πωλήσεων.

 

Υπάρχει τρόπος να ελέγχω τις έγχρωμες εκτυπώσεις στην επιχείρησή μου;

 

Παρέχεται η δυνατότητα καταμέτρησης και ελέγχου εκτυπώσεων ανά πάσα στιγμή και για κάθε σταθμό εργασίας. Μέσω ενός κεντρικού τερματικού χρήστη, μπορεί να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των παραγόμενων εκτυπώσεων. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κλειδώματος (μέσω κωδικού χρήστη) των έγχρωμων εκτυπώσεων. Ο έλεγχος της καθημερινής ροής εκτυπώσεων, μπορεί πλέον να ρυθμίζεται από έναν διαχειριστή, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της επιχείρησής σας.

 

Αληθεύει ότι τα έγχρωμα εκτυπωτικά συστήματα παρουσιάζουν συχνές βλάβες;

 

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τα έγχρωμα εκτυπωτικά συστήματα είναι σαφώς ποιοτικότερα από τα αντίστοιχα ασπρόμαυρα όσον αφορά την γενικότερη λειτουργία και συμπεριφορά τους. Με βάση την στατιστική απεικόνιση των προγραμμάτων μας τα τελευταία 10 χρόνια, η συχνότητα εμφάνισης βλαβών και δυσλειτουργιών κυμαίνεται στο 8% για τα έγχρωμα και στο 19% για τα ασπρόμαυρα εκτυπωτικά συστήματα. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα συστήματα αυτά να είναι τελευταίας γενιάς και να μην υπερβαίνουν τα 5 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση τους στην αγορά.

 

Ανακατασκευασμένα φωτοτυπικα /εκτυπωτικά συστήματα 

 

Η μακροχρόνια μίσθωση των μηχανημάτων αυτών είναι πολύ δημοφιλής στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ γίνεται συνήθως για διάστημα από 12 έως 36 μήνες.

- Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την έρευνα αγοράς;

 

Όλα τα εκτυπωτικά συστήματα διαθέτουν ψηφιακό μετρητή αντιγράφων – εκτυπώσεων, που δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10%-15% της συνολικής ζωής του, όπως ορίζει κάθε κατασκευαστής. Σημαντικό επίσης είναι, το εκτυπωτικό σύστημα που έχουμε επιλέξει, να μην είναι περισσότερο από 2 ή 3 σειρές παλαιότερο σε σχέση με τα μοντέλα που διαθέτει ο κάθε κατασκευαστής σήμερα.  

- Ποια είναι τα οικονομικά οφέλη από την αγορά;

 

Η τιμή ενός αξιόλογου μηχανήματος τελευταίας ψ μπορεί να φτάνει έως και 70% χαμηλότερα από την τιμή του αντίστοιχου καινούργιου. Η διαφορά αυτή, έχει δημιουργήσει μία δυναμική στην αγορά, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις των ανακατασκευασμένων εκτυπωτικών συστημάτων να έχουν εκτοξευθεί.

 

 

- Τι σημαίνει ανακατασκευή;

 

Κάθε εκτυπωτικό σύστημα που παρουσιάσει πρόβλημα στα ηλεκτρονικά του μέρη (πλακέτες, μοτέρ κλπ), αυτά δεν επισκευάζονται αλλά αντικαθίστανται. Τα μηχανικά του μέρη όμως είναι αυτά που πρέπει να προσεχθούν ιδιαιτέρως και με σχολαστικό τρόπο σε κάθε σημείο. Μια σωστή και λεπτομερής ανακατασκευή απαιτεί την πλήρη αποσυναρμολόγηση, την αντικατάσταση των φθαρμένων αναλωσίμων, την λίπανση και τον καθαρισμό όλων των κινούμενων μερών και τέλος την συναρμολόγησή του. Στη συνέχεια γίνονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις και ενσωματώνονται όλες οι τελευταίες αναβαθμίσεις που προτείνει ο κατασκευαστής. Η τελευταία φάση της ανακατασκευής ενός εκτυπωτικού συστήματος είναι η διαδικασία δοκιμών όλων των λειτουργιών του, μία διαδικασία που είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται με προσοχή και ευθύνη.

 

- Συμβόλαια συντήρησης & εγγυήσεις

 

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την αγορά ενός ανακατασκευασμένου εκτυπωτικού συστήματος, είναι να συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, όπως επίσης και από σύμβαση ολικής τεχνικής εξυπηρέτησης διάρκειας το λιγότερο τριάντα έξι μηνών. Με αυτό τον τρόπο καλυπτόμαστε τεχνικά για κάθε πιθανή βλάβη, εξασφαλίζουμε πρόσβαση και διαθεσιμότητα σε όλα τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα υλικά, στα toners.

- Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή εταιρείας για την αγορά;

 

Όταν ψάχνουμε πληροφορίες σε sites, σε ένα αχανές περιβάλλον όπως το Internet, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστη η εταιρεία ,να εξετάζουμε τους όρους σύμβασης και συντήρησης, καθώς και την εγγύηση που μας προσφέρουν.

Αξιολογήσεις (0)