Κάμερες, Συστήματα Ασφαλείας & Συναγερμοί

ΚΑΜΕΡΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Το αίσθημα ασφάλειας που μας προσφέρει ο χώρος μας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας τόσο για την ψυχική μας υγεία όσο και για την σωματική μας ακεραιότητα. Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται, τον αριθμό διαρρήξεων να εκτοξεύεται και τα φαινόμενα βίας να ανθίζουν, πρέπει να φροντίσουμε ιδιαιτέρως την ασφάλεια τόσο της κατοικίας όσο και του εργασιακού μας χώρου. Να προστατεύσουμε την υγεία, την δική μας και της οικογένειάς μας καθώς και την περιουσία μας .

Αυτό αφήστε το σε έμας! Η Master Tech φροντίζει για την ασφάλεια σας, φροντίζει για εσάς πριν από εσάς !

Η Master Tech δραστηριοποιείται στην εμπορία και τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αναλαμβάνει έργα Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα, εγκαταστάσεις συναγερμών, καμερών, Access control, πυρανίχνευση σε Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Καταστήματα, Εταιρίες, Οικόπεδα, Εξοχικές Οικίες, και διαμερίσματα.

Δεσμευομαστε και εγγυομαστε για την ασφάλεια σας με :

✔ Απόλυτη εξειδίκευση

✔ Εμπειρία

✔ Τεχνική κατάρτιση

✔ Αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας

✔ Παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.

Για εμάς η ασφάλεια του σπιτιού σου ,της επιχείρησης σου είναι προτεραιότητα ! Η αξιοπιστία ,ο επαγγελματισμός και οι εγγυημένες λύσεις που προσφέρουμε αποτελούν δέσμευση για εμάς ! Παρέχουμε τον απόλυτο έλεγχο της περιουσίας στα χέρια σου!

Η τεχνολογία προχωράει, εσύ;

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

1)     CCTV κάμερες - Συστήματα παρακολούθησης

Και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να δει με ένα κλικ από όπου και αν βρίσκεται τους χώρους της οικίας του ή της επιχείρησης του;Η πρόληψη σώζει όχι μόνο ζωές αλλά και περιουσίες! Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία την πώληση και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας με τα οποία θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων καθώς και της απόλυτης εξειδίκευσης μας!

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των απαιτήσεων σας με επιτήρηση των χώρων μέσω ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV με τα εξής πλεονεκτήματα :

✔ τοπική ή απομακρυσμένη παρακολούθηση

✔ διαχείριση εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής

Αυτά τα πλεονεκτήματα δημιουργούν προϋποθέσεις διασύνδεσης με το σύστημα ασφαλείας που μπορεί να φτάσει να λειτουργεί ως ενιαίο σύστημα, ώστε να δίνουν συναγερμό κατά την παρουσία συμβάντος και με το σύστημα επικοινωνίας για την άμεση ειδοποίηση ή την απομακρυσμένη παρακολούθηση.

2)     Συστηματα πυρανίχνευσης

Η Master Tech σας προτείνει συστήματα πυρανίχνευσης τελευταίας τεχνολογίας τα οποία μπορούν να δουλεύουν ανεξάρτητα αλλά και σε συνδυασμό με συναγερμό, εξασφαλίζοντας έτσι διπλή προστασία !

3)     Access control  (συστήματα ελέγχου πρόσβασης )

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους ασφάλειας εγκαταστάσεων, τόσο σε επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε σπίτια τα τελευταία χρόνια.

Πλεονεκτήματα :

✔ πλήρως παραμετρικά συστήματα

✔ χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό

✔ μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήθος εφαρμογών σε ότι αφορά την επιλεγμένη πρόσβαση σε χώρους.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας περιλαμβάνονται :

✔ λύσεις με αναγνώστες καρτών

✔ πληκτρολόγια

✔ οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Η Master Tech με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων σας εξασφαλίζει το είδος πρόσβασης και το επίπεδο ασφάλειας που εσείς επιθυμείτε σε κάθε χώρο της περιουσίας σας εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία που επιζητάτε από ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης

4)     Συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε λίγα δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.

Μπορουν να εγκατασταθούν αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα ασφαλείας ενισχύοντας την ασφάλεια σας .

Πλεονεκτήματα :

✔ Εντελώς αβλαβές για την υγεία

✔ Δεν κάνει ζημιά σε ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικά αντικείμενα

✔ Ο καπνός δεν αφήνει κατάλοιπα (άοσμος και οικολογικός)

✔ Δεν ενεργοποιείται από λανθασμένους συναγερμούς

✔ Εύκολη εγκατάσταση

✔ Συνεργάζεται με όλους τους τύπους συναγερμών

✔ Μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα

✔ Δεν χρειάζεται να κρυφτεί (δεν γίνεται αντιληπτό)

✔ Δυνατότητα πολλαπλών ενεργοποιήσεων

✔ Για κάθε χώρο

✔ Σε οποιαδήποτε σημείο (ταβάνι,γωνία κλπ)

Εσείς αποφασίζετε πόσα δωμάτια και πόσα πολύτιμα αντικείμενα θέλετε να προστατέψετε, καθώς και πόσο γρήγορα θέλετε να γεμίσει ο χώρος με ομίχλη.

5)     Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Η Θυροτηλεόραση είναι το πιο βασικό στοιχείο ασφαλείας σε ένα σπίτι ή σε μια πολυκατοικία. Η τεχνολογία εξελίσσεται και πλέον με την πάροδο του χρόνου παρέχονται πρόσθετες λειτουργίες στον τελικό χρήστη και μεγαλύτερες ευκολίες εγκατάστασης στον τεχνικό κόσμο. Τα συστήματα Θυροτηλεόρασης έχουν εξελιχθεί σε ψηφιακά και προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες για τον τελικό χρήστη. Όλες αυτές οι λειτουργίες για να εφαρμοσθούν με τα αναλογικά συστήματα θα απαιτούσαν πληθώρα καλωδίων, ενώ κάποιες από αυτές τις λειτουργίες θα ήταν ακόμη και αδύνατο να πραγματοποιηθούν.

Πλεονεκτήματα :

✔ Υποδοχή κάρτας micro SD

✔ Ενσωματωμένο Acces Control

✔ Απομακρυσμένη Διαχείριση

✔ Ενσωματωμένο WiFi

✔ Σύνδεση στο σύστημα καταγραφής

6)     Συστήματα συναγερμού

Η Master Tech αναλαμβάνει για εσάς την μελέτη ,την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών … κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας !

Ένας σύγχρονος συναγερμός εξασφαλίζει  τα περιουσιακά μας στοιχεία αλλά προστατεύει και εμάς ,την οικογένειά μας. Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο, η κλοπή μιας κατοικίας ή ενός καταστήματος να μετατραπεί σε έγκλημα ή ακόμα και σε ανθρωποκτονία.

Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν πως ακόμα και η ύπαρξη ενός συναγερμού αποθαρρύνει σημαντικά τους διαρρήκτες και τους αναγκάζει να τραπούν σε φυγή ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί.

7)     Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού (Κ.Λ.Σ.Σ.)

Ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης, από το σύστημα συναγερμού του ασφαλιζόμενου χώρου που αξιοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα της ασφάλειας

Υπηρεσίες που προσφέρονται 24ωρες το 24ωρο !

✔ Σήμα διάρρηξης

✔ Σήμα πυρκαγιάς

✔ Σήμα προσωπικής απειλής

✔ Σήμα ιατρικής ανάγκης

✔ Σήμα πτώσης μπαταρίας συστήματος

✔ Σήμα διακοπής ρεύματος

✔ Σήμα ελέγχου συστήματος -δοκιμη

Αξιολογήσεις (0)