·       ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για κάθε προκήρυξη ΑΣΕΠ και όχι μόνο .

·       100% επιτυχία !

·       Οι πιστοποιήσεις έχουν δια βίου ισχύ!

 

Η συνεχής διάδοση της χρήσης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα, καθιστά την πιστοποιημένη γνώση της χρήσης τους απαραίτητη. Η Master Tech IT Solutions με 20ετη πείρα στο χώρο των πιστοποιήσεων παρέχει υπεύθυνα και εγγυημένα πιστοποιήσεις και μαθήματα σε :

 

·       Πιστοποίηση και γνώσεις βασικού επιπέδου υπολογιστών (Word, Excel, Internet, Outlook )

·       Πιστοποίηση και γνώσεις προχωρημένου επιπέδου υπολογιστών (Word advanced, Excel advanced, Access advanced, PowerPoint advanced )

Η Πιστοποίηση Υπολογιστών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και Μοριοδότηση για δεκάδες χιλιάδες Προσλήψεις και Διορισμούς στο Δημόσιο, στον ΑΣΕΠ, σε οργανισμούς και αλλού αλλά και απαραίτητο κριτήριο για τον Ιδιωτικό τομέα αλλά και για σπουδές σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα.

·       Πρόγραμμα Photoshop

Εκπαιδευτική ύλη που καλύπτει τόσο τις βασικές, όσο και τις προηγμένες λειτουργίες του Photoshop, παρέχοντας αναρίθμητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί κατά την εργασία σας με το πρόγραμμα. Θα μάθετε πώς  να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις, πώς να μετασχηματίζετε και να παραμορφώνετε εικόνες και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Θα είστε ικανοί να χρησιμοποιείτε εργαλεία με γνώση του περιεχομένου για να αντικαταστήσετε ή να αντιγράψετε περιοχές μιας εικόνας.

·       Πρόγραμμα Corel

Το Corel είναι ένα εξαιρετικά δημιουργικό πρόγραμμα γραφικής σχεδίασης, με πληθώρα εργαλείων & εφέ.

Με το Corel  μπορείτε να δημιουργήσετε λογότυπα, γραφικά στο Internet, διαφημιστικά φυλλάδια με πολλές σελίδες, ελκυστικά πόστερ, ημερολόγια, επιστολόχαρτα και πολλά άλλα.

Η εκπαίδευση πληροφορικής “Corel” καλύπτει τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου, που θέλει να μάθει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες ενός από τα πιο δημοφιλή προγράμματα σχεδίασης και επεξεργασίας εικόνας για προσωπικούς υπολογιστές.

Πιστοποίηση - Αναγνώριση – Μοριοδότηση

Μην αναβάλετε την πιστοποίησή σας για αύριο, όπου μπορεί να έχει εκδοθεί η προκήρυξη που περιμένατε ή να πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας άμεσα και να σας πιέζει ο χρόνος. Ελάτε σήμερα σε επαφή με το εξεταστικό κέντρο της Master Tech IT Solutions ! Με την Master Tech IT Solutions εξασφαλίζετε το μέλλον σας.

 

Αξιολογήσεις (0)