Πώληση Refurbished PC, Laptops, Android, iPhone, Tablet

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η μέγιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή σε αυτή τη δύσκολη εποχή της ακρίβειας που διανύουμε.

Τι είναι το “Refurbished”

Είναι μηχανήματα που προέρχονται από leasing, δηλαδή Εταιρίες τους εξωτερικού νοικιάζουν μεγάλη ποσότητα μηχανημάτων για ορισμένο χρόνο, τελειώνει η σύμβαση με τις αντιπροσωπείες της κάθε μάρκας υπολογιστή ,και μετα τα μηχανήματα αυτά επιστρέφονται, ελέγχονται και ξαναπωλουνται με τον ορο “refurbished”.Μια ακόμα έννοια του refurbished είναι η «επαναφορά της αρχικής κατάστασης» και έχει υιοθετηθεί από τον κλάδο της πληροφορικής για να περιγράψει ακριβώς αυτό το οποίο λέει…. ανακατασκευή σαν καινούργιο!

Προσοχή: Ανακατασκευασμένα PC δεν σημαίνει μεταχειρισμένα PC! Κατά τη διαδικασία ανακατασκευής (δηλαδή του refurbishment) οι υπολογιστές περνούν από μια ολοκληρωμένη διαδικασία, τόσου ελέγχου λειτουργίας 360° όσο και αισθητικής των εξωτερικών μερών, με αποτέλεσμα να μεταπωλούνται κυριολεκτικά ως καινούριοι.

 

Γιατί να επιλέξω refurbished μηχανημα;

Είναι πολύ καλυτέρα μηχανήματα κατασκευαστικά, έχουν πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές από αυτά του εμπορίου πχ καλύτερα υλικά στην μητρική πλακέτα, καλύτερο σύστημα ψύξης ,πολύ στιβαρή κατασκευή στον σκελετό ,μεντεσέδες κ.α.

Με τα χρήματα που θα έδινες για ένα καινούργιο laptop με χαμηλές αποδόσεις ,αγοράζεις ένα πολύ καλό  refurbished core i5 (hp-dell-lenovo-fujitsu) που θα κάνεις τα πάντα χωρίς προβλήματα όπως π.χ. να κολλάει .

 

Τα refurbished ιδανικά και για εργασιακούς χώρους

Είναι αλήθεια πως οι refurbished υπολογιστές έχουν κάνει την εμφάνισή τους δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Αποτελούν ιδανική και έξυπνη λύση για πολλές επιχειρήσεις και όχι μόνο για προσωπική χρήση όπως ίσχυε παλιότερα.

Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό και της δικής σας επιχείρησης η Μaster Tech σε ασυναγώνιστες τιμές σας προτείνει τα καλύτερα refurbished!

Το όφελος θα έχετε :

i.                Με την ανακατασκευή υπολογιστών μειώνετε σημαντικά τα έξοδά σας. Η αγορά ή η αναβάθμιση του υπάρχοντος εξοπλισμού μιας επιχείρησης μπορεί να είναι εξαιρετικά δαπανηρή, ειδικά όταν πρόκειται για πολυεθνικές εταιρείες, call center, ασφαλιστικές, ναυτιλιακές ή τραπεζικά ιδρύματα, όπου απαιτούνται εκατοντάδες μηχανήματα, και κυρίως PC, laptop και οθόνες.

ii.               Με την αγορά ανακατασκευασμένων υπολογιστών προστατεύετε το περιβάλλον. Μέσω της κυκλικής οικονομίας ή ανακύκλωσης αποσκοπούμε στη συντήρηση, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακατασκευή μειώνοντας ταυτόχρονα τόσο τις εισροές νέων πόρων όσο και τη δημιουργία αποβλήτων.

iii.             Με τους refurbished υπολογιστές προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα.Με την επιλογή αγοράς refurbished οι επιχειρήσεις προσαρμόζονται πιο εύκολα σε νέα δεδομένα, είτε πρόκειται για τεχνολογικά άλματα ή για καταστάσεις όπως της πρόσφατης πανδημίας.Λόγω της τηλεργασίας με αφορμή τον Covid-19 ή digital nomads συνεχώς αυξάνονται, γεγονός που απαιτεί ευέλικτες και οικονομικές αγορές.

iv.             Αν λοιπόν για μια επιχείρηση τα οφέλη είναι τόσα πολλά και σημαντικά φανταστείτε πόσο συμφέρει να αγοράσουμε PC refurbished για το σπίτι . Ειδικά όταν χρειάζεται διαφορετικό υπολογιστή ο καθένας για την δουλειά του ή για την μελέτη των μαθημάτων / online μαθήματα τα παιδιά ή ακόμα και για διασκέδαση.

Αξιολογήσεις (0)