ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ «ΕΞΥΠΝΟ»

Φανταστείτε ότι ζείτε σε ένα σπίτι που μπορεί να ζεσταθεί πριν φτάσετε εκεί και μάλιστα να έχει διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο. Φανταστείτε να μπορείτε να κλείσετε με μία κίνηση όλα τα ρολά και τις τέντες του σπιτιού ακόμα και όταν έχετε φύγει από το χώρο σας. Φανταστείτε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια ενώ ταυτόχρονα να διατηρείτε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο ασφαλή.

Η Master Tech IT Solutions είναι ήδη εδώ για να κάνει τη φαντασία σας πραγματικότητα!

Γιατί να επενδύσω σε κτιριακό αυτοματισμό;

✔ Ασφάλεια

✔ Λειτουργικότητα και άνεση.

✔ Ενεργειακή κατανάλωση.

✔ Έλεγχο.

✔ Αύξηση της αξίας του ακινήτου.

✔ Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία των κτιρίων.

✔ Ευελιξία στη προσαρμογή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε μεταβαλλόμενες ανάγκες του χρήστη.

✔ Σημαντική αύξηση ανέσεων.

✔ Ασφαλέστερες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

✔ Μεγάλη διαθεσιμότητα προϊόντων από διαφορετικούς κατασκευαστές.

✔ Πλήρης έλεγχος της εγκατάστασης και γνωστοποίηση συμβάντων.

✔ Μελλοντική ένταξη σε δίκτυα Smart Metering.

✔ Ενοποίηση και έλεγχος διαφορετικών υποσυστημάτων, κάτω από ένα σύστημα ελέγχου.

Με λίγα λόγια

            Η τεχνολογία έξυπνου σπιτιού είναι εδώ, έχει ωριμάσει και μπορεί να μας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα για μέγιστη ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας και έλεγχο εξ αποστάσεως. Είναι θέμα σωστής μελέτης, επιλογής κατάλληλων υλικών και εξειδικευσης την οποία διαθέτουμε εγγυημένα !

1. SMART HOME

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ;

Ένα έξυπνο σπίτι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των ιδιοκτητών του. «Δουλεύει» από μόνο του στο υπόβαθρο, απλοποιώντας τις καθημερινές σας ρουτίνες, ελευθερώνοντας χρόνο προς αξιοποίηση. Ταυτόχρονα προσφέρει άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Master Tech IT Solutions σας δίνει την δυνατότητα  για την τέλεια ενοποίηση όλων των συστημάτων της οικίας σας, κάτω από μία πλατφόρμα ενιαίας διαχείρισης.Ολα γίνονται από το κινητό σου με ένα κλικ!

Αυτό σημαίνει ότι τα ίδια συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερες της μιας χρήσης πχ ένας διακόπτης μπορεί να ελέγχει το φωτισμού ενός δωματίου, ενώ o ίδιος διακόπτης μπορεί να ανοιγοκλείνει και τα ρολά στα παράθυρα (με διπλό πάτημα).

Τα έξυπνα σπίτια ανήκουν στο μέλλον και ήρθαν για να μείνουν.

Οι συνηθέστερες λειτουργίες αυτοματοποίησης είναι οι κάτωθι:

Α. Έλεγχος Φωτισμού

Το σύστημα μπορεί να ανάβει, να σβήνει και να «ντιμάρει» όλα τα φωτιστικά του σπιτιού δημιουργώντας ελεύθερα όλα τα δυνατά σενάρια φωτισμού, απ’ όπου και αν βρίσκεται ο ιδιοκτήτης.

Β. Έλεγχος Ρολών και Τεντών

Το σύστημα μπορεί να ανεβάσει και να κατεβάσει τα ρολά και τις τέντες μεμονωμένα ή σε ομάδες με το πάτημα ενός διακόπτη, όταν ο ιδιοκτήτης είναι στο σπίτι του ή από το κινητό του όταν λείπει. Η σκίαση τις κατάλληλες ώρες οδηγεί σε μειωμένες θερμοκρασίες στο εσωτερικό του σπιτιού και άρα μείωση των αναγκών για ψύξη. Συνεπώς εξοικονόμηση ενέργειας !

Γ. Έλεγχος Θέρμανσης και Ψύξης

Το σύστημα μπορεί να ρυθμίσει την θέρμανση και την ψύξη από απόσταση, όχι απλά σαν λειτουργία on/off αλλά αναλαμβάνοντας όλες τις λειτουργίες ρύθμισης, που μπορεί να εκτελέσει ο τηλεχειρισμός του κλιματιστικού.

Δ. Έλεγχος Θερμοσίφωνα, Συστήματος Ποτίσματος & Ηλεκτρικών Συσκευών

Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει πλήθος ηλεκτρικών συσκευών με το πάτημα ενός διακόπτη, ακόμη και απομακρυσμένα μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει, υποστηρίζει & προμηθεύει από την παγκόσμια αγορά προϊόντα κτιριακού αυτοματισμού & εξοικονόμησης ενέργειας από εταιρείες πρωτοπόρες & άκρως εξειδικευμένες. Αυτά ως κοινό παρανομαστή έχουν την αξιοπιστία, την τεχνική υποστήριξη και τέλος το προσιτό κοστολόγιο.Έχουμε υλοποιήσει, προμηθεύσει, υποστηρίξει εγκαταστάσεις πολυτελών κατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων, ξενοδοχειακών μονάδων κ.α. Μετά από την λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και των λειτουργιών που επιθυμείτε, εμπιστευτείτε τον ειδικό ! Εμπιστευτείτε την Master Tech IT Solutions,τον master της τεχνολογίας !

 

2. SMART BUSINESS - Έξυπνος επαγγελματικός χώρος

Η ουσία ενός έξυπνου κτιρίου είναι να δημιουργηθούν πραγματικά συνδεδεμένα περιβάλλοντα που φέρνουν τους ανθρώπους και τις πληροφορίες μαζί με δυναμικό τρόπο και να παραμείνουν αλληλένδετα, προς χάριν της ευκολίας του ανθρώπου.

Οφέλη :

✔ Εξοικονόμηση ενέργειας

✔ Εξοικονόμηση χρόνου

✔ Δίνει στους εργαζόμενους να εργαστούν πιο αποτελεσματικά

✔ Δημιουργικότητα εργαζομένων

✔ Αύξηση παραγωγικότητας

✔ Απόλυτος έλεγχος των  εγκαταστάσεων από τον υπεύθυνο /ιδιοκτήτη/διαχειριστή/διευθυντή με ένα κλικ από όπου και αν βρίσκεται

✔ Καλύτερες συνθήκες εργασίας

✔ Αύξηση πελατολογίου /αύξηση ταμειακών ροών

✔ Ληψη έξυπνων δεδομένων

✔ Αυτόματος εντοπισμός σφαλμάτων

✔ Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του κτιρίου /επαγγελματικού χώρου

✔ Παρέχει ασφάλεια (Έχει την ικανότητα του να προστατεύει το ίδιο το κτίριο, τις φυσικές υποδομές του και τους ανθρώπους του, αλλά φυσικά και όλες τις ψηφιακές υποδομές του, τα δεδομένα και τις κρίσιμες πληροφορίες, τις εφαρμογές και όλες τις τεχνολογίες του …ειδικά αυτές που το καθιστούν έξυπνο)

Και πάντα φυσικά στο πλαίσιο των κανονισμών και των πολιτικών για τη προστασία προσωπικών δεδομένων με πυλώνα τον GDPR .

 

Και ποιος δεν θέλει να κερδίζει χρόνο, χρήμα και να ελέγχει με ένα πάτημα κουμπιού την επιχείρηση ή το σπίτι του ;

Μην το σκέφτεσαι, είμαστε εδώ για να απογειώσουμε την επιχείρηση σου και να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σου προκειμένου να απολαμβάνεις άνεση, πολυτέλεια, ασφάλεια γρήγορα και ξεκούραστα είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρηση σου!

Έλα στην  Master Tech IT Solutions και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς !

Αξιολογήσεις (0)