Τηλεφωνικά Κέντρα - Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις

Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις για μια σύγχρονη Επιχείρηση

Ειδικευόμαστε στα Τηλεφωνικά Συστήματα τεχνολογίας ISDN & VoiP , Συστήματα ασύρματης πρόσβασης στο Internet WiFi ,Call Centers, συστήματα για επιχειρήσεις

Μικρά τηλεφωνικά κέντρα και τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Οι σύγχρονες επιχειρησιακές τηλεπικοινωνίες απαιτούν ένα σύνολο εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων σταθερών και κινητών τηλεφώνων, email, instant messaging, αυτόματο τηλεφωνητή, πληροφορίες παρουσίας και conference με ήχο, video ή και μέσω web. Συνδυάστε όλα αυτά τα εργαλεία μαζί σε ένα ενοποιημένο σύστημα που θα σας παρέχει αδιάλειπτη επικοινωνία παντού, κάθε στιγμή και με οποιαδήποτε συσκευή.

Επαγγελματικές συσκευές και αξεσουάρ

Αποκτήστε τις τηλεφωνικές συσκευές, τα συστήματα conference και τα περιφερειακά που χρειάζεστε από την .Master Tech IT Solutions .Μεγάλη γκάμα προϊόντων από οικονoμικές, εισαγωγικού τύπου τηλεφωνικές συσκευές, έως και εξελιγμένα διευθυντικά τηλέφωνα με ασύρματα ακουστικά και δυνατότητες ενοποίησης με εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

 

Μεσαίες και Μεγάλες επιχειρήσεις & Οργανισμοί

Ενσωματώστε στον ομιλο ή στην επιχείρηση σας μια τηλεπικοινωνιακή προσέγγιση που είναι αξιόπιστη, ασφαλής και διασυνδέεται με υπάρχοντα συστήματα. Μεγιστοποιήστε τη λειτουργικότητά σας με συστήματα που είναι ισχυρά και επεκτάσιμα έως και για χιλιάδες χρήστες, με ευελιξία ανάπτυξης και ενσωμάτωσης, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις τρέχουσες επενδύσεις σας.

Λύσεις Call Center που εξομαλύνουν τις επιχειρησιακές λειτουργίες και διαδικασίες, βελτιώνουν τις επικοινωνίες και αυτοδιαχειρίζονται με ελάχιστη παρέμβαση.

 

Τηλεπικοινωνίες για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Οι άριστες τηλεπικοινωνίες είναι η καρδιά κάθε επιτυχημένης εταιρίας παροχής υπηρεσιών, ιατρείου και γραφείου.Με τη γκάμα προϊόντων μας, το εξειδικευμένο προσωπικό σας έχει πρόσβαση σε πελάτες και συνεργάτες και μπορούν να εργαστούν ως μέρος μιας τοπική, πανελλαδικής ή παγκόσμιας ομάδας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

 

✔ Ενα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με λύσεις για τους εργαζόμενους εν κινήσει, λύσεις συνεργασίας και δυνατότητες συνέχειας της επιχείρησης.

✔ Βελτιώστε τις σχέσεις πελατών. Η κινητικότητα και η συνεργασία παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και απαντήσεις σε πελάτες ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τη γεωγραφία ή τη ζώνη ώρας.

✔ Προσέλκυση και διατήρηση υπαλλήλων-κλειδιών. Υποστηρίξτε τον αυξανόμενο αριθμό εργαζομένων που φέρνουν τη δική τους συσκευή (BYOD), τηλεργαζόμενους και άλλους ταλαντούχους υπαλλήλους που αναζητούν εναλλακτικές συνθήκες εργασίας.

✔ Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα του πελάτη. Ενσωμάτωση με τα συστήματα τιμολόγησης και διαχείρισης επιχειρησιακής πρακτικής

Αξίζει σε κάθε επιχείρηση το καλύτερο για την αναβάθμιση της και η Master Tech IT Solutions δεσμεύεται να απογειώσει την επιχείρηση σας .

 

Τηλεπικοινωνιακές λύσεις για  Ξενοδοχεία

Προσφέρουμε επεκτάσιμες, αξιόπιστες τηλεπικοινωνίες, βελτιστοποιημένες στις ανάγκες του αντικειμένου τους.

Οι ξενοδόχοι που μας επιλέγουν, απολαμβάνουν ασύγκριτη ελευθερία στην υλοποίηση της λύσης στις εγκαταστάσεις τους, σε ένα private cloud, ή σε υβριδικό σύστημα. Μπορούν επίσης να συνδυάζουν αναλογική, ψηφιακή και IP τεχνολογία.

 

Τηλεπικοινωνιακές λύσεις για Μονάδες Υγείας -Νοσοκομεία

Αποκτήστε αποτελεσματικές, οικονομικά αποδοτικές τηλεπικοινωνίες που χρειάζεστε για την παροχή υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη.

Για τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης κάθε μεγέθους και τύπου, η περίθαλψη αφορά τελικά και στη βελτίωση της ασφάλειας, της θεραπείας και της ικανοποίησης των ασθενών. Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά χρειάζεστε τον ειδικό.Την Master Tech IT Solutions. Διαθέτουμε την τεχνολογία για τις ανάγκες σας.

Δυνατότητες :

- Να ενισχύσετε την ποιότητα και απόδοση στην φροντίδα των ασθενών

- Να διατηρήσετε τα κόστη σε έλεγχο

- Να προστατεύσετε και να μεγιστοποιήσετε τις υφιστάμενες επενδύσεις

- Να εξομαλύνεται τις καθημερινές διαδικασίες

- Να δώσετε στους υπαλλήλους μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα κίνησης

Προνόμια :

- Ενοποίηση επικοινωνίας σε όλες τις συσκευές

- Μια πλατφόρμα τηλεπικοινωνιών με υψηλή επεκτασιμότητα και ευελιξία

- Συμβατότητα με τις πιο γνωστές λύσεις άλλων κατασκευαστών

- Μια γκάμα τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων αυτών φωνής, unified messaging, presence, conferencing, collaboration κ.α.

 

Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις για Δημόσιες Υπηρεσίες

Με τις λύσεις που σας παρέχουμε οι δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί μπορούν να αντιμετωπίσουν Χτις προκλήσεις, μειώνοντας την πολυπλοκότητα της επικοινωνίας, ενσωματώνοντας διαφορετικές εφαρμογές και συνδέοντας τις υπηρεσίες επικοινωνίας απευθείας με τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Καθημερινά επιβάλλονται μέτρα λιτότητας που μειώνουν τα επίπεδα δημόσιου χρέους, προσδιορίζουν την εξοικονόμηση κόστους, εφαρμόζουν την αποδοτικότητα του προσωπικού και αυξάνουν την παραγωγικότητα!

Προνόμια :

✔ Μείωση λειτουργικών εξόδων

✔ Βελτίωση υπηρεσιών (δεν χάνονται κλήσεις)

✔ Εύκολη διαχείριση τηλεπικοινωνιών

✔ Καλύτερη επικοινωνία του προσωπικού με τηλεδιασκέψεις κλπ

✔ Μπορούν να βρίσκονται οι υπάλληλοι εν κινήσει και να απαντούν κλήσεις

✔ Εξοικονόμηση χρόνου

✔ Εξοικονόμηση κόστους σύμφωνα με όλα τα παραπάνω.

 

Τηλεπικοινωνιακές λύσεις για σχολεία και Πανεπιστήμια

Βοηθάμε τους καθηγητές και τους σπουδαστές σε σχολεία και πανεπιστήμια να επικοινωνούν αποτελεσματικά.Οι λύσεις μας βοηθούν τους μαθητές και σπουδαστές να εξελίξουν τις ικανότητες που απαιτούνται, ώστε να πετύχουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.Στην ουσία αυτό που πετυχαίνουμε και έχουμε ως στόχο είναι η Βελτιστη απόδοση σπουδαστών .Ένα σύγχρονο περιβάλλον με :

Αυξημένη παραγωγικότητα. Βελτιώστε την παραγωγικότητα του προσωπικού που εξυπηρετεί το κοινό με το χειρισμό κλήσεων και τη δρομολόγηση που εξασφαλίζει καλύτερο αλληλεπίδραση μεταξύ του προσωπικού και των σπουδαστών.

Διάσκεψη και συνεργασία. Οι εφαρμογές διασκέψεων και συνεργασίας IP διευκολύνουν την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών, των μαθητών και της κοινότητας.

Μηνύματα. Εφαρμογές μηνυμάτων βελτιώνουν τη γονική συμμετοχή και την παρέμβαση της κοινότητας.

Πλεονεκτήματα:

✔ Ευκολία

✔ Εξοικονόμηση χρόνου

✔ Μείωση κόστους

✔ Αύξηση αποδοτικότητας

Για κάθε τύπο επιχείρησης, για κάθε τεχνολογική σας ανάγκη αποδεικνύουμε 20 χρόνια ότι είμαστε δίπλα σας ! Είστε ένα βήμα πριν τη λύση… Ελάτε στην Master Tech IT Solutions και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό !

Αξιολογήσεις (0)